Lees meer

Bekijk

Klik en bekijk onze stadsvisie

Transparantie

Transparantie is een belangrijk principe in de lokale politiek. In een democratie is het van essentieel belang dat inwoners toegang hebben tot informatie over de besluiten die hun gemeente neemt en de manier waarop hun belastinggeld wordt besteed.

Helaas zien we soms dat lokale partijen en politici niet altijd even open en transparant zijn in hun communicatie met de bevolking. Dit kan leiden tot onbegrip en wantrouwen onder de burgers, wat weer kan leiden tot een afname van het vertrouwen in de politiek in het algemeen.

Volt Maastricht staat voor transparantie en openheid. Wij geloven dat het belangrijk is om duidelijk te communiceren met onze kiezers en het publiek in het algemeen. Daarom houden we onze campagnewebsite gearchiveerd beschikbaar, zodat iedereen altijd kan zien wat onze standpunten zijn en wat we hebben gedaan tijdens onze campagne.

Door onze campagnewebsite te archiveren, kunnen inwoners onze beloften en acties na de verkiezingen blijven volgen en beoordelen of we ons aan onze beloftes houden. Dit geeft een extra dimensie aan onze transparantie en laat zien dat we onze waarden serieus nemen.

In de huidige tijd, waarin vertrouwen in de politiek onder druk staat, is het belangrijker dan ooit dat lokale partijen en politici transparant zijn en open communiceren met hun kiezers. Als Volt Maastricht zullen we ons blijven inzetten voor transparantie en openheid, zodat we een lokale politiek kunnen creƫren waarin burgers zich gehoord en gerespecteerd voelen.

Je kan de gearchiveerde campagnewebsite vinden op grv22.voltmaastricht.nl.